IRMAKI FOR ART

Mijn artistieke werk komt voort uit een innerlijke drang mij te moeten uiten. Daarbij maak ik vaak gebruik van primaire kleuren. Ik schilder wat er op komt uit mijn onderbewuste, nadat ik mijn hoofd leeg heb gemaakt.
Mijn werk bestaat uit schilderijen, beeldhouwwerk en keramiek Een deel van de kunstwerken is te koop via de webshop.

Meer werk vind je in de permanente galerie. Een werk uit de galerie aanschaffen kan natuurlijk ook. Vul daarvoor het contactformulier in of bel 06 55 51 27 75.

Liever eerst kijken? Dat kan in mijn atelier in Vijfhuizen. Daar is nog veel meer van mijn werk te zien. Je bent van harte welkom.

Of je nu een minimalistische of juist een eclectische stijl hebt, dit abstracte schilderij past perfect bij elke inrichting. Het voegt karakter toe aan lege wanden en creëert een centraal punt in de ruimte waar het wordt opgehangen.

Kenmerken van het schilderij: Afmetingen: 70X50 cm; Materiaal: Olieverf op doek; Stijl: Abstract; Kleuren: rood, geel en blauw; 

Nu van € 700 voor € 600,- Bestel dit schilderij

Origineel wintercadeau voor vriend of geliefde. Deze schaal van keramiek gaat een leven lang mee. Eens iets anders dan een bloemetje. Als pronkstuk in de kast of als fruitschaal op tafel. De randen krullen iets omhoog. Dit eenmalige stuk keramische kunst meet 24 X 23,5 cm en is met de hand vervaardigd.

Nu als winteraanbieding van € 300 voor € 240. Bestel dit kunstwerk